Hearthstonen hurjimmat kelmit vuosien varrelta ovat palanneet yhdistäen voimansa! Joten kokoa pakkasi, rukoile rng-jumalia puolellesi ja ryntää taistoon Tr3 Gamersin Hearthstone-turnaukseen! Toimi ripeästi, sillä ilmoittautuminen sulkeutuu 11.4! Turnauksen säännöt löytyvät täältä: bit.ly/2FozmeR

Mitä: Hearthstone online turnaus!
Miksi: Koska turnaus on paras tapa testata uusia kortteja!
Milloin: 14.4. klo 13:00 alkaen
Miten: Ilmoittaudu viimesitään 11.4 täällä: bit.ly/2YmAIjd

The most fierce villains of Hearthstone throughout the years are back and they have combined their powers! So build your decks, pray for rng gods and charge for battle in Tr3 Gamers Hearthstone tournament! Act quickly, the sign up closes on 11.4! Rules for the tournament can be found here: bit.ly/2FozmeR

What: Hearthstone online tournament!
Why: Beacause tournament is a great way to test new cards!
When: 14.4 starting at 13:00
How: Sign up here before 11.4: bit.ly/2YmAIjd

Categories: Event

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *